Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Akıncı Kurye Hizmetleri Limited, gizliliğinize saygı duyar ve kişisel verilerinizi korumayı taahhüt eder. Bu gizlilik politikası, web sitemizi ziyaret ettiğinizde (nereden ziyaret ettiğinize bakılmaksızın) kişisel verilerinizi nasıl koruduğumuz konusunda sizi bilgilendirecek ve size gizlilik haklarınız ve yasaların sizi nasıl koruduğu hakkında bilgi verecektir.

Bu gizlilik politikasında, kişisel bilgilerinizi nasıl topladığımızı ve kullandığımızı açıklıyoruz. ‘Biz’ Akıncı Kurye Hizmetleri Limited şirketiyiz ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu amaçları doğrultusunda veri denetleyicisiyiz.

Gizlilik veya veri korumasıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa bizimle nasıl iletişime geçeceğinize ilişkin ayrıntıları aşağıdaki İletişim Bilgileri bölümünde bulabilirsiniz.

Kişisel verilerinizi işlemek için yasal bir temele sahip olmalıyız ve bu politika, sizinle ilgili bilgileri sakladığımız ve kullandığımız her bir amaç için yasal temelimizin ne olduğunu açıklamaktadır. Genel olarak, aramızdaki bir sözleşmeyle (ürünlerimizi veya hizmetlerimizi tedarik etmek için yapılan bir sözleşme gibi) bağlantılı olarak gerekli olduğu durumlarda, yasal yükümlülüklerimize uymamız için gerekli olduğu durumlarda kişisel verilerinizi işlememize izin verilir veya bunu yapmak için meşru bir menfaatimiz olduğunda (ancak gizlilik hakkınızın menfaatimizi geçersiz kılıp kılmadığını her zaman değerlendireceğiz).

Lütfen web sitemizdeki bağlantıların sizi bu politika kapsamında olmayan harici web sitelerine götürebileceğini unutmayın. Bu tür sitelere herhangi bir kişisel bilgi göndermeden önce gizlilik politikalarını kontrol etmenizi öneririz. Bu harici web sitelerinin içeriği, işlevi veya bilgi toplama politikalarından sorumlu olmayacağız.

1. Çerezler nasıl kontrol edilir ve silinir

AKINCI Kurye Hizmetleri, hakkınızda kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplamak için tanımlama bilgilerini kullanmayacaktır. Ancak AKINCI Kurye veya başka bir web sitesi tarafından belirlenen çerezleri kısıtlamak veya engellemek isterseniz, bunu tarayıcı ayarlarından yapabilirsiniz. Tarayıcınızdaki Yardım işlevi size nasıl yapılacağını söylemelidir.

Alternatif olarak, bunun çok çeşitli tarayıcılarda nasıl yapılacağına dair kapsamlı bilgiler içeren aboutcookies.org adresini ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca, çerezler hakkında daha genel bilgilerin yanı sıra bilgisayarınızdan çerezleri nasıl sileceğinize ilişkin ayrıntıları da bulacaksınız. Bunu cep telefonunuzun tarayıcısında nasıl yapacağınızla ilgili bilgi için ahize kılavuzunuza bakmanız gerekecektir.

Lütfen çerezleri kısıtlamanın AKINCI Kurye web sitesinin işlevselliğini etkileyebileceğini unutmayın.

AKINCI Kurye, sağladıkları hizmetleri sunmak için bizim adımıza AKINCI Kurye Hizmetleri web sitesinde çerezler ayarlayan bir dizi tedarikçi kullanır. Bu tedarikçiler tarafından kullanılan çerezler hakkında daha fazla bilgi ve ayrıca nasıl devre dışı bırakılacağı hakkında bilgi isterseniz, lütfen aşağıdaki 3. bölüme bakın.

2. Ana AKINCI Kurye çerezlerinin listesi

Bu, AKINCI Kuryeweb sitesi tarafından belirlenen ana çerezlerin bir listesidir ve her birinin ne için kullanıldığını açıklar. 

Çerez AdıAmaç
Müşteri TakibiZiyaretler arasında ve site genelinde adınızı izlemek için kullanılır. Ayrıca, e-posta adresiniz gibi belirli formları sizin için doldurur.
ASP.NET_Sessionid .ASPXAUTHBunlar asp.net oturumu ve kimlik doğrulama çerezleridir ve web sitesinin çalışmasını sağlamak için gereklidir. Web sitemiz tarafından otomatik olarak oluşturulurlar ve site onlarsız çalışmayabilir.
IpCloseInviteBu çerez, yalnızca oturum süresince bilgisayarınızda bulunur ve daha sonra silinir.
Çerezler

Müşteri Takibi

3. Üçüncü Taraf Çerezlerinin Listesi

AKINCI Kurye Hizmetleri, sağladıkları hizmetleri sunmak için kendi adına AKINCI Kurye Hizmetleri, web sitesinde tanımlama bilgileri ayarlayan bir dizi tedarikçi kullanır. Bu tedarikçiler tarafından kullanılan çerezler ve ayrıca nasıl devre dışı bırakılacağı hakkında daha fazla bilgi isterseniz, lütfen aşağıda listelenen bireysel gizlilik politikalarına bakın.

Çerez AdıÇerez Amacı
ADDTHISAKINCI Kurye Hizmetleri,News web sitesindeki AddThis araçları, içeriği paylaşmanıza ve işaretlemenize olanak tanır. AddThis’in sizinle ilgili kişisel olarak tanımlayıcı olmayan belirli bir miktarda bilgiye erişimi vardır ve hangi sayfaların nasıl paylaşıldığına ilişkin verileri toplar. Hizmete ve bu hizmetten nasıl vazgeçileceğine ilişkin bilgiler aşağıdaki bağlantıda bulunabilir: AddThis.com/privacy
DoubleClickDoubleClick ‘Spotlight Etiketleri’, Parcel2Go.com için çevrimiçi pazarlama kampanyalarının etkinliğini ölçmek için kullanılır
Bu tanımlama bilgisi nasıl reddedilir veya silinir: DoubleClick.com/privacy
Google AnalyticsParcel2Go.com, Google, Inc. tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics’i kullanır. Google Analytics, web sitelerimizi kullanımınızı değerlendirmek için bir çerez ayarlar ve web sitelerimizdeki etkinlikler hakkında bizim için raporlar derler.
Google, çerez tarafından toplanan bilgileri Amerika Birleşik Devletleri’ndeki sunucularda saklar. Google ayrıca bu bilgileri, yasaların gerektirdiği durumlarda veya bu tür üçüncü tarafların bilgileri Google adına işlediği durumlarda üçüncü taraflara aktarabilir. Google, IP adresinizi Google tarafından tutulan diğer verilerle ilişkilendirmez. Web sitelerimizi kullanarak, sizinle ilgili verilerin Google tarafından yukarıda belirtilen şekilde ve amaçlarla işlenmesine izin vermiş olursunuz.
Bu çerez nasıl reddedilir veya silinir: Google.com/intl/en/privacypolicy
FacebookFacebook, Facebook’ta oturum açtığınızı bilmek, sosyal eklentileri ve paylaşım düğmelerini kullanmanıza yardımcı olmak veya reklam veya Platform ortaklarımızla ne zaman etkileşim kurduğunuzu bilmek için çerezleri kullanabilir. Facebook ayrıca reklam verenlerden, Facebook tarafından yerleştirilen bir çerez ile bilgisayarlara, cep telefonlarına veya diğer cihazlara reklam vermelerini isteyebilir (Facebook bu reklamverenle başka herhangi bir bilgi paylaşmasa da). Çerezleri engellemek, Facebook’u kullanma yeteneğinizi etkileyebilir.
Daha fazla bilgi ve seçenek için lütfen şu adresi ziyaret edin: Facebook.com/about/privacy
TwitterTwitter bir sosyal medya aracıdır ve hizmete giriş yaptığınızda tanımlama bilgileri ayarlayabilir.
Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: Twitter.com/privacy
Mention-MeMention Me, bir arkadaş öner programımıza katılırken size daha iyi bir deneyim sağlamak için çerezleri kullanabilen bir arkadaşına tavsiye et hizmet sağlayıcısıdır. Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://mention-me.com/help/privacy_policy_s#cookies
RTB EviRTB, diğer web siteleri ziyaret edildiğinde ilgili bir başlık reklamı olarak hedeflenen ürün önerilerini görüntülemek için sitede gezinme davranışınız hakkında bilgi toplamak için çerezleri kullanabilir. “Devre dışı bırak” seçeneğine tıklamak, bu başlığın gelecekte görüntülenmesini önleyecek bir devre dışı bırakma çerezi ayarlayacaktır. Başka hiçbir şekilde kullanılmayacak veya üçüncü şahıslara iletilmeyecektir. Daha fazla bilgi edinebilir veya buradan vazgeçebilirsiniz: https://www.rtbhouse.com/privacy-center/
AWINAWIN, bağlı kuruluş programımızı yönetmemize yardımcı olmak amacıyla, ilgili bağlı kuruluş web sitelerinden yaptığınız ziyaretler veya satın almalar hakkında bilgi toplamak için tanımlama bilgilerini kullanabilir. Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.awin.com/gb/legal/privacy-policy-gb
Çerez Politikası

4. AKINCI Kurye Hizmetleri, Paylaşım Araçları

AKINCI Kurye Hizmetleri,web sitesinde, site kullanıcılarının bir dizi popüler sosyal ağ üzerinden makaleleri arkadaşlarıyla kolayca paylaşabilmelerini sağlamak için gömülü ‘paylaş’ düğmeleri bulunduğuna dikkatinizi çekmek isteriz. Bu siteler, hizmetlerinde de oturum açtığınızda bir tanımlama bilgisi ayarlayabilir. Parcel2Go.com bu çerezlerin yayılmasını kontrol etmemektedir ve bunlar hakkında daha fazla bilgi için ilgili üçüncü taraf web sitesini kontrol etmelisiniz.

Hakkınızda hangi bilgileri topluyoruz ve bunları nasıl topluyoruz?

Bu web sitesi aracılığıyla bize kişisel bilgi sağlamanız (kanunen veya aramızdaki herhangi bir sözleşme gereği) gerekli değildir. Sadece talebiniz üzerine size bir hizmet sunmamız için gerekli olduğu durumlarda bize kişisel bilgilerinizi vermenizi isteyeceğiz.

Bize sağladığınız bilgiler

Bizimle her iletişim kurduğunuzda sizinle ilgili kişisel bilgiler alabiliriz. Örneğin, aşağıdakileri yaparak:

  • Ürünlerimiz veya hizmetlerimiz hakkında sorgulama
  • Web sitemizi kullanma ve gezinme
  • Telefon etmek, mesaj atmak, posta yoluyla yazmak veya bize e-posta göndermek
  • Açık iş pozisyonları hakkında bilgi almak veya başvuruda bulunmak

Bu bilgiler aşağıdakileri içerebilir:

  • Tam adınız ve unvanınız gibi normal kimlik bilgileri
  • Posta adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi iletişim bilgileri
  • Pazarlama tercihleriniz, anket yanıtlarınız ve geri bildirimleriniz gibi sitemizi ve hizmetlerimizi kullanımınızla ilgili ek bilgiler
  • Alıcı da dahil olmak üzere gönderinizle ilgili bilgiler
  • KDV durumunuz (uluslararası gönderiler için)
  • Ödeme bilgileri (bu, ödeme sağlayıcımız tarafından güvenli bir şekilde toplanır ve işlenir)
  • İş başvuruları ile ilgili olarak, eğitim ve istihdam geçmişinizin ayrıntılarını içeren özgeçmişiniz (ve özgeçmişinizle birlikte bize vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgiler)

Web sitemizde sizin hakkınızda topladığımız bilgiler

Sizi web sitemizin diğer kullanıcılarından ayırt etmeye yardımcı olmak için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanarak bilgi topluyoruz. Bunlar, sizi bazı bilgileri yeniden girmekten kurtararak çevrimiçi deneyiminizi kolaylaştırabilir ve ayrıca web sitemizde iyileştirmeler yapmamıza olanak tanır. Çerezleri nasıl ve neden kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamıza göz atın .

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde aşağıdaki bilgileri toplayabiliriz:

  • İnternet tarayıcınız tarafından sağlanan Kullanıcı Aracısı (cihaz) ayrıntıları
  • Bu web sitesi için şifreniz, ancak üçüncü taraf bir sağlayıcı aracılığıyla giriş yapmak için kullanılan şifreniz değil.
  • Üçüncü bir taraf kullanarak giriş yapmayı seçerseniz, giriş sağlayıcı seçiminizi kaydedeceğiz
  • Gönderi için ürün ithal etmek için hesabınızı bir üçüncü taraf pazar yerine bağlamayı seçerseniz, bu bağlantıyı kolaylaştırmak için gerekli ayrıntıları kaydedeceğiz.
  • Dolandırıcılığın önlenmesi için bir cihaz tanımlayıcısı (çerez veya IP adresi) ve genel konum
  • Web sitemize yaptığınız ziyaretlerin ve web sitesi sayfaları, bağlantılar, trafik verileri, konum verileri, web günlükleri ve diğer iletişim verileri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere eriştiğiniz kaynaklara ilişkin ayrıntılar
  • Siparişlerin reklam kaynaklarından geldiği durumlarda, her siparişin kaynağını kaydederiz. Bu, yalnızca bu reklamların etkinliğini değerlendirmemize izin vermek içindir ve herhangi bir müşteri profili oluşturmak için kullanılmaz.

Mallarınız için kredi veya banka kartıyla ödeme yapmayı seçerseniz, kartınıza ‘token’ olarak bilinen şifreli bir referans saklayacağız. Bu, hassas kart bilgilerinizi saklamadan daha fazla ödemenin işlenmesini sağlayarak verilerinizi güvende tutmamıza yardımcı olur. Bu, gelecekte bilgilerinizi yeniden eklemeden kartınızı kullanmanıza olanak tanır ve bunu, kurye tarafından Parcel2go’ya uygulanan herhangi bir ek ücreti kartınızdan tahsil etmek için kullanabiliriz. Bu ücretlerin nedenleri arasında, bunlarla sınırlı olmamak üzere, paketinin ağırlığını veya boyutunu eksik beyan eden bir müşteri veya bir kuryenin uygun olmadığını belirttiği herhangi bir ambalaj yer alır” (şartlar ve koşullarımıza uygun olarak).

Web sitemiz çocuklara yönelik değildir ve bilerek çocuklarla ilgili verileri toplamıyoruz.

Diğer kaynaklardan sizin hakkınızda topladığımız bilgiler

Sizinle ilgili diğer kaynaklardan bilgi toplamıyoruz.

  • Bir işe başvurursanız, onaylı bir ajans aracılığıyla DBS çeki alarak sabıka kaydınız hakkında bilgi toplayabilir ve sosyal medya da dahil olmak üzere herkese açık olarak paylaştığınız bilgileri görüntüleyebiliriz.

Bu liste kapsamlı değildir ve belirli durumlarda bu politikada belirtilen amaçlar için ek veriler toplamamız gerekebilir.

Sizinle ilgili diğer kaynaklardan aldığımız bilgiler

Bazen diğer web sitelerinin, hizmetlerin veya üçüncü tarafların bize bilgi sağlamasına izin vermiş olursunuz. Bu, işlettiğimiz diğer web sitelerinden herhangi birini veya sunduğumuz diğer hizmetleri kullanırsanız, hakkınızda aldığımız bilgileri içerebilir; bu durumda, bu verileri dahili olarak paylaşmayı ve birleştirmeyi planlıyorsak, bu verileri topladığımızda sizi bilgilendireceğiz. bu sitede toplanan verilerle. Ayrıca verilerinizi hangi amaçla paylaşacağımızı ve birleştireceğimizi size söylemiş olacağız.

Ayrıca, ödeme işlemcileri, teslimat şirketleri, teknik destek şirketleri ve reklam şirketleri gibi ürün ve hizmetlerimizi sağlamak için birlikte çalıştığımız üçüncü taraflardan gelen bilgileri de içerebilir. Bu üçüncü taraflardan sizin hakkınızda bilgi aldığımızda, hangi bilgileri aldığımızı ve bunları nasıl ve neden kullanmayı planladığımızı size bildireceğiz.

Kişisel bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz?

Veri koruma yasasını ciddiye alıyoruz, bu nedenle bilgilerinizi tam olarak nasıl ve neden kullandığımızı ve bilgilerinizi her şekilde kullanabilmek için yasal dayanağımızın ne olduğunu aşağıda belirttik.

Ürünlerimizi tedarik etmek ve hizmetlerimizi sunmak

Sizinle yaptığımız sözleşmeleri akdetmek ve ifa etmek için, örneğin bir müşteri olduğunuzda olduğu gibi, hakkınızdaki kişisel bilgileri kullanmamız gereklidir. Bilgilerinizi bu bağlamda kullanmak, şunları yapabilmemiz için gereklidir:

  • Bizimle olan sözleşmeniz hakkında size bilgi vermek
  • Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında size bilgi vermek
  • Kimliginizi dogrulayin
  • Sahip olabileceğiniz herhangi bir şikayetle ilgilenin
  • Ürünlerimizde veya hizmetlerimizde yaptığımız herhangi bir değişiklik hakkında sizinle iletişim kurmak
  • Sorun giderme, istatistikleri analiz etme, araştırma ve testler yapma ve siteyi güvende tutma dahil olmak üzere web sitemizi yönetin

Bir iş ilanıyla ilgili soru sorarsanız veya başvuruda bulunursanız, belirli bir rol için uygunluğunuzu değerlendirmek için işe alım sürecinin bir parçası olarak kişisel bilgilerinizi kullanmamız gerekir.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer ürünler veya hizmetler hakkında size bilgi vermek

Bilgilerinizi, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz ürünlerimizi veya hizmetlerimizi tanımlamak ve size anlatmak için kullanabiliriz. Bunu yalnızca pazarlama iletişimlerini almak istediğinizi bize bildirdiğiniz durumlarda yapacağız.

Bilgilerinizi, sizi pazar araştırmasına katılmaya davet etmek için de kullanabiliriz. Pazar araştırması hakkında sizinle iletişime geçersek, katılmak zorunda değilsiniz. Bize pazar araştırması iletişimleri almak istemediğinizi söylerseniz, buna saygı duyarız.

Pazarlama iletişimlerini mi yoksa pazar araştırması iletişimlerini mi almayı tercih edeceğiniz tamamen size bağlıdır. Her ikisini de almayı, hiçbirini veya sadece birini veya diğerini almayı seçebilirsiniz. Seçiminiz, bizden satın aldığınız ürün veya hizmetleri veya gelecekte satın alacağınız ürün veya hizmetler için verilen teklifleri etkilemeyecektir.

Tercihlerinizi, size gönderdiğimiz herhangi bir e-postadaki bağlantıları kullanarak veya aşağıdaki İletişim Bilgileri bölümünden iletişime geçerek güncelleyebilirsiniz.

Halihazırda satın aldığınız ürünlere benzer ürün veya hizmetler hakkında size bilgi vermek

Bizden daha önce bir hizmet satın aldıysanız veya bizden bir teklif aldıysanız, benzer hizmetler hakkında bazı bilgiler için sizinle iletişime geçebiliriz.

Sizinle yalnızca e-posta veya kısa mesaj yoluyla iletişime geçeceğiz ve bu mesajları istediğiniz zaman almamayı seçebilirsiniz. Mesajdaki talimatları takip edin veya web sitemizi kullanarak iletişime geçin.

İşimizi daha iyi hale getirmek

Her zaman elimizden gelen en iyi ürünleri, hizmetleri ve deneyimi sunmak istiyoruz. Bazen bu, yaptığımız işi veya nasıl yaptığımızı iyileştirmenin yollarını bulmak için bilgilerinizi kullanabileceğimiz anlamına gelir.

Bu bağlamda, size ait bilgileri yalnızca aşağıdakileri yapabilmek için gerekli olduğu durumlarda kullanacağız:

  • Mevcut ürün ve hizmetlerimizi gözden geçirin ve iyileştirin ve yenilerini geliştirin
  • Sistemlerimizin, süreçlerimizin ve personelimizin (eğitim dahil) performansını gözden geçirin ve iyileştirin
  • İçeriğin sizin ve bilgisayarınız için en etkili şekilde sunulmasını sağlamak için sitemizi geliştirin
  • Size ve başkalarına sunduğumuz reklamların etkinliğini ölçmek ve anlamak ve size ilgili reklamları sunmak

sizinle iletişim kurmak

Sizinle iletişimde kalmak istiyoruz. Bazen, sorularınızı yanıtlamak veya önemli değişiklikleri size bildirmek için hakkınızda sahip olduğumuz bilgileri kullanmamız gerekebilir.

Bilgilerinizi bu bağlamda yalnızca aşağıdakileri yapabilmek için gerekli olduğu durumlarda kullanacağız:

  • Aşağıdaki İletişim Bilgileri bölümünü kullandığınız yerler ve bizi etiketlediğiniz tüm sosyal medya gönderileri dahil olmak üzere bize gönderdiğiniz tüm iletişimlerle etkileşim kurun ve bunlara yanıt verin
  • İşimiz veya politikalarımızdaki önemli değişiklikleri size bildirin

kimliğinizi doğrulama

Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek veya dolandırıcılık, kara para aklama ve diğer suçları tespit etmek ve önlemek için gerekli olduğu durumlarda bilgilerinizi kullanabiliriz.

Sizi ve başkalarını zarardan korumak

Bilgilerinizi, çıkarlarınızı veya başkalarının çıkarlarını korumak için gerekli olduğu durumlarda kullanabiliriz. Bu, kimlik hırsızlığı, korsanlık veya dolandırıcılık gibi suç durumlarını içerebilir.

Bize izin vermek için yukarıda listelenen tüm bilgi kategorilerine ihtiyacımız var:

  1. sizinle sözleşmemizi akdetmek ve ifa etmek;
  2. yasal yükümlülüklere uymamızı sağlamak için; ve
  3. bizim veya üçüncü şahısların meşru menfaatlerini takip etmek (çıkarlarınız ve temel haklarınızın bu menfaatlerden üstün olmaması şartıyla).

Kişisel verilerinizi işleyeceğimiz durumlar aşağıdaki tabloda listelenmiştir ve kişisel bilgilerinizi işlediğimiz veya işleyeceğimiz amaç veya amaçları belirtmektedir.

 Sözleşmemizi Sizinle GerçekleştirinYasal Yükümlülüklere UyunMeşru Menfaatleri Takip Edin
kimliğinizi doğrulamaxxx
Hizmetlerimizi sağlamaya karar vermekx  
Sizinle yaptığımız sözleşmeyi yönetmekx  
Sahip olabileceğiniz herhangi bir şikayetle ilgilenmekx x
Muhasebe ve denetim dahil olmak üzere lojistik yönetimi ve planlaması xx
Sözleşmemizin feshi için düzenlemeler yapmakx x
Verilen hizmetlerde onarım, değişiklik ve iyileştirmeler yapmakxxx
Sizinle ilgili yasal anlaşmazlıklarla ilgilenmek xx
Sağlık ve güvenlik yükümlülüklerine uymakxxx
Dolandırıcılık, kara para aklama ve diğer suçları tespit etmek ve önlemek x 
Sistemlerimizin, süreçlerimizin ve personelimizin (eğitim dahil) performansını gözden geçirmek ve iyileştirmek  x
Bizi etiketlediğiniz sosyal medya gönderileri dahil olmak üzere bize gönderdiğiniz her türlü iletişime yanıt vermek ve etkileşimde bulunmak için  x
İşimiz veya politikalarımızdaki önemli değişiklikleri size bildirmek için  x
Hakkınızda tuttuğumuz bilgilerin doğru ve güncel olduğundan emin olmak için  x
Çıkarlarınızı veya başkalarının çıkarlarını korumak için (kimlik hırsızlığı, korsanlık veya dolandırıcılık gibi suç durumlarında olduğu gibi) xx
Yönlendirme pazarlama programlarının sağlanması ve işletilmesi için  x
Promosyon kampanyalarının veya reklamların etkinliğinin belirlenmesi  x
Doğrudan Pazarlama ve Promosyon Faaliyeti Deneyiminizi Geliştirmek  x
Gizlilik PolitiksI Hakkında

Amaç değişikliği

Kişisel bilgilerinizi, başka bir nedenle kullanmamız gerektiğini makul bir şekilde düşünmedikçe ve bu nedenin asıl amaçla uyumlu olduğunu düşünmedikçe, yalnızca topladığımız amaçlar için kullanacağız. Kişisel bilgilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmamız gerekirse, sizi bilgilendireceğiz ve bunu yapmamıza izin veren yasal dayanağı açıklayacağız.

Kişisel bilgilerinizi, yasaların gerektirdiği veya izin verdiği durumlarda, yukarıdaki kurallara uygun olarak bilginiz veya onayınız olmadan işleyebileceğimizi lütfen unutmayın.

Kişisel bilgilerinizi kimlerle paylaşıyoruz?

Bilgilerinizi şirketimiz ve grubumuz içinde paylaşmak

Ürün ve hizmetlerimizi size sunabilmemiz için bize verdiğiniz bilgileri çalışanlarımızla paylaşıyoruz.

Bize sağladığınız bilgileri grup içindeki diğer şirketler ve işlettiğimiz diğer web siteleri ile paylaşabiliriz.

Bilgilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmak

Verilerinizi seçilen üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Örneğin, bilgilerinizi aşağıdakilerle paylaşabiliriz:

  • Web sitesini, ilgili altyapıyı, hizmetleri ve uygulamaları barındırmak için İnternet barındırma sağlayıcıları
  • Kurye hizmetleri sağlamak için kuryeler
  • E-posta, anlık mesaj, sosyal medya mesajları ve SMS mesajları göndermek için iletişim yönetim sistemleri
  • Arkadaşına öner programımızın işleyişinde bizi destekleyen hizmet sağlayıcılar

Bilgilerinizi üçüncü taraflara ifşa edebileceğimiz bazı istisnai durumlar vardır. Bu, ifşanın olduğuna inandığımız yer olacaktır:

  • Yasanın gerektirdiği veya adli işlemlere, mahkeme emirlerine veya yasal veya düzenleyici işlemlere uymak için
  • Çalışanlarımızın, malımızın veya kamunun güvenliğini korumak için gerekli
  • Dolandırıcılıktan korunma ve kredi riskinin azaltılması amacıyla diğer şirketler veya kuruluşlarla bilgi alışverişi de dahil olmak üzere, suçun önlenmesi veya tespiti için gereklidir.
  • Bir birleşme, işletme veya varlık satışının bir parçası olarak orantılıdır, bunun olması durumunda bilgilerinizi ilgili olası satıcı veya alıcıyla paylaşacağız

Kişisel bilgilerinizi ne kadar süreyle saklıyoruz?

Kişisel bilgilerinizi yalnızca toplanma amaçları için ihtiyacımız olduğu sürece saklayacağız. Size herhangi bir hizmet sunduğumuzda, bize sağladığınız tüm bilgileri en azından bu hizmeti size sunmaya devam ettiğimiz sürece saklayacağız.

Bir iş ilanına başvurursanız (veya başka bir şekilde bize CV’nizi gönderirseniz), CV’nizi (ve örneğin sosyal medyadan herkese açık bilgileri) 12 ay boyunca saklarız. Sizi belirli bir görev için düşünüyorsak, bu bilgileri bu süreden daha uzun süre saklayabiliriz.

Diğer tüm durumlarda, hesabınızdaki para bitene, tüm hak talepleri ve yasal anlaşmazlıklar çözülene, verilerin silinmesinden dolaysız bir dolandırıcılık faaliyeti riski olmayana ve hesabınızın çalındığı tespit edilene kadar bilgilerinizi saklayacağız. kalıcı olarak uykuda.

Kişisel bilgilerinizi nasıl koruyoruz?

Verilerinizin güvenli bir şekilde ve bu politikaya uygun olarak ele alındığından emin olmak için makul olarak gerekli tüm adımları atacağız.

Bize sağladığınız tüm bilgilerin web sitesi üzerinden güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ne yazık ki, internet üzerinden bilgi aktarımı tamamen güvenli değildir. Kişisel verilerinizi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacak olsak da, sitemize iletilen verilerinizin güvenliğini garanti edemeyiz; herhangi bir iletimin riski size aittir. Bilgilerinizi aldıktan sonra, yetkisiz erişimi engellemeye çalışmak için katı prosedürler ve güvenlik özellikleri kullanacağız.

Mümkün olduğunda veriler AB içinde saklanır ve işlenir. Bunun garanti edilemediği durumlarda, üçüncü taraflar Gizlilik Kalkanı çerçevesine veya AB modeli hükümlerine uymayı kabul eder.

Bize sağladığınız tüm bilgiler üçüncü taraf güvenli sunucularda saklanır. Size sitemizin belirli bölümlerine erişmenizi sağlayan bir şifre verdiğimizde (veya seçtiğiniz yerde), bu şifreyi gizli tutmaktan siz sorumlusunuz. Sizden şifrenizi kimseyle paylaşmamanızı rica ediyoruz.

Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamaya nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Web sitemiz aracılığıyla verdiğiniz kişisel bilgilerin güvenli bir şekilde tutulmasını ve yönetilmesini sağlamak için tüm makul önlemleri alacağız. Akıncı Kurye Web Sitesi Uyumludur, bir https platformunda çalışır ve verilerinizi korumak için gelişmiş güvenlik cihazları kullanır. Ancak, kişisel bilgilerinizin yalnızca web sitemizde değil, çevrimiçi olarak her bilgi verdiğinizde güvende kalmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bilgilerinizin güvenliğini artırmanın bazı basit yolları şunlardır:

  • Modern, güvenli bir tarayıcı ve işletim sistemi kullanın
  • Tarayıcınızın ve işletim sisteminizin en son güvenlik güncellemelerine sahip olduğundan emin olun
  • Güçlü parolalar kullanın ve bunları birden çok web sitesinde yeniden kullanmayın
  • Şifrelerinizi gizli tutun
  • E-posta dolandırıcılığının nasıl işlediği hakkında bilgi edinin ve e-posta kullanırken dikkatli olun
  • Herkese açık WiFi hizmetlerini kullanmanın risklerini anlayın

Kişisel bilgilerinizle ilgili olarak hangi haklara sahipsiniz?

bilgilendirilme hakkınız var

Kişisel bilgileriniz ve bunları kullanımımız hakkında size özlü, şeffaf, anlaşılır ve kolay erişilebilir bilgiler sağlamak için yasal bir yükümlülüğümüz var. Bu politikayı tam da bunu yapmak için yazdık, ancak herhangi bir sorunuz varsa veya daha spesifik bilgiye ihtiyacınız varsa, aşağıdaki İletişim Bilgileri bölümünü kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel verilerinize erişme hakkına sahipsiniz

Kişisel bilgilerinizden herhangi birini elimizde tutup tutmadığımızı doğrulamamızı isteme hakkınız vardır. Bunu yaparsak, bilgilerinizin bir kopyasını alma ve aşağıdakilerden haberdar olma hakkınız vardır:

  • Bilgilerinizi neden kullanıyoruz?
  • Hangi bilgi kategorilerini kullanıyorduk
  • Bilgileri kimlerle paylaştığımız
  • Bilgilerinizi ne kadar süreyle tutmayı düşünüyoruz?

Bilgilerinizin güvenliğini korumak için, elimizde bulunan bilgilerin bir kopyasını size vermeden önce kimliğinizi doğrulamamız gerekecek.

Bizden talep ettiğiniz bilgilerinizin ilk kopyası ücretsiz olarak sağlanacaktır. Daha fazla kopyaya ihtiyacınız varsa, maliyetlerimizi karşılamak için bir idari ücret talep edebiliriz.

Herhangi bir yanlış veya eksik kişisel veriyi düzeltme hakkınız vardır.

Hakkınızda tuttuğumuz bilgilerin bir kopyasını talep ettiğinizde, kayıtlarda yanlışlıklar olduğunu veya bazı bölümlerin eksik olduğunu fark edebilirsiniz. Bu durumda kayıtlarımızı düzeltebilmemiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

unutulma hakkın var

Sizinle ilgili kişisel bilgileri tutmamızın artık gerekli olmadığı zamanlar olabilir. Bu şu durumlarda olabilir:

  • Bilgiler, topladığımız asıl amaç için artık gerekli değildir.
  • Bilgileri kullanmamız için verdiğiniz izni geri çekersiniz (ve kullanmaya devam etmek için başka bir yasal nedenimiz yoktur)
  • Bilgilerinizi kullanmamıza itiraz ediyorsunuz ve bu bilgileri kullanmaya devam etmek için her şeyden önemli bir nedenimiz yok.
  • Bilgilerinizi yasa dışı bir şekilde kullandık
  • Bilgilerinizi silmek için yasal bir gerekliliğe tabiyiz

Bu durumlarda, kişisel verilerinizin silinmesini sağlama hakkınız vardır. Bu durumlardan birinin sizin için geçerli olduğunu düşünüyorsanız, lütfen web sitemizi kullanarak iletişime geçin.

Verilerinizin bir kopyasını size veya üçüncü bir tarafa uyumlu bir biçimde aktarma hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği olarak da bilinen kişisel verilerinizin bir kopyasını kendi amaçlarınız için edinme hakkına sahipsiniz. Bu hak, kişisel verilerinizi bir BT sisteminden diğerine daha kolay ve güvenli bir şekilde taşımanıza, kopyalamanıza veya aktarmanıza olanak tanır.

Verilerinizin bir kopyasını size veya başka bir kuruluşa yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir biçimde aktarmamızı isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin. Bu hakkınızı kullanmanız için herhangi bir ücret talep edilmez.

Doğrudan pazarlamaya itiraz etme hakkınız vardır.

Bilgilerinizi doğrudan pazarlama amacıyla kullanmamamızı tercih ettiğinizi istediğiniz zaman bize bildirebilirsiniz. Bizden herhangi bir doğrudan pazarlama hizmeti almak istemiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin veya herhangi bir pazarlama iletişimimizde sağlanan bağlantıları kullanın; doğrudan pazarlama göndermeyi hemen durduracağız.

Bilgilerinizi kendi meşru çıkarlarımız için kullanmamıza itiraz etme hakkınız vardır.

Bazen size olduğu kadar bize de yardımcı olacak hedeflere ulaşmak için kişisel bilgilerinizi kullanırız. Bu içerir:

  • Size daha önce satın almış olduğunuz ürünlere veya hizmetlere benzer ürün veya hizmetler hakkında bilgi verdiğimizde
  • Bilgilerinizi işimizi daha iyi hale getirmemize yardımcı olması için kullandığımızda
  • Etkileşimde bulunmak, iletişim kurmak veya yaptığımız değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek için sizinle iletişim kurduğumuzda

Her zaman haklarınızın ve bilgilerinizin uygun şekilde korunmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Verilerinizi kullanma şeklimizin, üzerinizdeki etkisi veya haklarınız nedeniyle haklı olmadığını düşünüyorsanız, itiraz etme hakkınız vardır. Devam etmek için zorunlu bir nedenimiz olmadıkça, kişisel verilerinizi bu amaçlarla kullanmayı bırakmalıyız.

Verilerinizi yukarıdaki amaçlarla kullanmamıza itiraz etme hakkınızı kullanmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Kişisel verilerinizi nasıl kullandığımızı kısıtlama hakkına sahipsiniz

Bizden, bir kopyasını saklamak dışında herhangi bir şekilde kişisel verilerinizi kullanmayı bırakmamızı isteme hakkınız vardır. Bu hak şu durumlarda kullanılabilir:

  • Hakkınızda tuttuğumuz bilgilerin yanlış olduğunu bize bildirdiniz ve bunu henüz doğrulayamadık.
  • Bilgilerinizi kendi meşru menfaatlerimiz için kullanmamıza itiraz ettiniz ve itirazınızı değerlendirme sürecindeyiz.
  • Bilgilerinizi yasa dışı bir şekilde kullandık, ancak verilerinizi silmemizi istemiyorsunuz.
  • Artık bilgileri kullanmamıza gerek yok, ancak yasal bir hak talebi için ihtiyacınız var

Bu durumlardan herhangi birinin geçerli olduğunu düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Otomatik karar verme ve profil oluşturma ile ilgili haklara sahipsiniz

Üstlendiğimiz herhangi bir otomatik karar verme veya profil oluşturma, yalnızca size sağladığımız bilgileri uyarlama amacına yöneliktir. Sizin üzerinizde yasal etkiye sahip olacak veya sizi önemli ölçüde etkileyecek herhangi bir karar vermek için otomatik karar verme veya profil oluşturmayı kullanmayacağız ve bu tür kararlara tabi olmama hakkınız vardır. Bu hakla ilgili herhangi bir endişeniz veya sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çerez Kullanımı

Zaman zaman, hizmetlerimiz için bilgisayarınız hakkında bilgi toplayabilir ve web sitemizin kullanımıyla ilgili istatistiksel bilgileri reklamcılarımıza sağlayabiliriz. Bu tür bilgiler, ziyaretçilerimiz ve sitemizi kullanımları hakkında istatistiksel verilerdir. Bu istatistiksel veriler, herhangi bir kişisel ayrıntıyı tanımlamaz.

Bir çerez dosyası kullanarak genel internet kullanımınız hakkında bilgi toplayabiliriz. Kullanıldığı yerde, bu çerezler bilgisayarınıza otomatik olarak indirilir. Bu tanımlama bilgisi dosyası, tanımlama bilgileri bilgisayarınızın sabit sürücüsüne aktarılan bilgileri içerdiğinden, bilgisayarınızın sabit diskinde saklanır. Web sitemizi ve size sunduğumuz hizmeti geliştirmemize yardımcı olurlar. Tüm bilgisayarlar çerezleri reddedebilir. Bu, tarayıcınızda çerezleri reddetmenizi sağlayan ayarı etkinleştirerek yapılabilir. Çerezleri reddetmeyi seçerseniz, web sitemizin bölümlerine erişemeyebileceğinizi lütfen unutmayın.

Reklamverenlerimiz, üzerinde hiçbir kontrolümüz olmayan çerezleri de kullanabilir. Bu tür çerezler (kullanılıyorsa), web sitemizdeki reklamlara tıkladığınızda indirilecektir.

Çerezleri aşağıdaki amaçlarla kullanabiliriz:

  • İnternetteki sitelerde ilgili reklamları göstermek için
  • Web sitemizi önceki ziyaretinize dayalı olarak ilgili reklamları göstermek için
  • Web sitemizi önceki ziyaretinize dayalı olarak reklamlar sunmak için Google Analytics verilerini kullanmak için

Google reklamlarını devre dışı bırakma sayfasını google.com/privacy/ads ziyaret ederek Google’ın çerez kullanımını devre dışı bırakabilirsiniz. Ek olarak, diğer tüm üçüncü taraf satıcılarımız için networkadvertising.org/managing/opt_out.asp adresini ziyaret ederek devre dışı bırakabilirsiniz.

Üçüncü Taraf Bağlantıları

Web sitemizde üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar bulabilirsiniz. Bu web sitelerinin kontrol etmeniz gereken kendi gizlilik politikaları olmalıdır. Onlar üzerinde hiçbir kontrolümüz olmadığı için politikaları için herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük kabul etmiyoruz.

eBay ve diğer pazar yeri Kullanıcıları için not

Web sitemize kaydolduktan sonra, gönderim bilgilerini ve teslimat ayrıntılarını indirmek için (uyumlu olduğunda) pazaryeri hesabınıza elektronik olarak erişmemize izin verebilirsiniz; Bu hizmet için kayıt işlemi sırasında bunun için izin vermiş olacaksınız. Pazar yeri şifrenize ihtiyacımız yok ve pazaryeri hesabınıza erişemiyoruz. Akıncı Kurye şifreniz ile hesap şifreniz farklı olmalıdır. Akıncı Kurye sistemine kayıt olduktan sonra herhangi bir şifreyi değiştirmek bağlantıyı etkilemeyecek ve yine de gönderi bilgilerinizi indirebileceksiniz.

Gizlilik Politikamızda Değişiklikler

Gelecekte gizlilik politikamızda yapacağımız herhangi bir değişiklik bu sayfada yayınlanacak ve uygun olduğunda size e-posta ile bildirilecektir. Gizlilik politikamızdaki herhangi bir güncellemeyi veya değişikliği görmek için lütfen sık sık tekrar kontrol edin.

Bu sürüm en son 25.03.2022 tarihinde güncellenmiştir ve tarihi sürümler bizimle iletişime geçerek edinilebilir.

Şikayetler

Kişisel verilerinizi toplamamız veya kullanmamız hakkında bir şikayette bulunmak isterseniz, şikayetinizi çözmemiz için lütfen ilk olarak bizimle iletişime geçin. iletişim: mail@motokuryem.com.tr & +90 543 748 61 61

Türkiye de veri koruma yasasını denetleyen yasal organ olan KVKK şikayette bulunma hakkınız vardır. Kişisel Verileri Koruma Kanunu şikayette bulunmak istiyorsanız lütfen web sitesini ziyaret edin.

Hemen Ara Fiyat Al Whatsapp